Basit, Uygun Maliyetli Reklamcılık Yapmak İstermisiniz?

       


                                                                           Öncelikle hepinize merhaba!

Basit, uygun maliyetli reklamcılık yapmak ister misiniz?

Hâlihazırda günde 250 milyon gösterim sunan sitelerin arasında reklam verin.

       Tanıtımını yapacağım bu sitenin adı Mellowads bu site gerek kendi Web siteniz gerekse Referans çekmek istediğiniz siteler için Reklam yayınlayabileceğiniz güzel ve etkili bir sitedir. Siteye gerekli bilgileri doldurup üye oluyorsunuz ve mail adresinize gönderilen E-postayla hesap onayı yapıyorsunuz. 
Bu aşamadan sonra siteye girip Satoshi musluğundan 24 saatte bir yani 1 günde  bir defa olmak üzere en az 500 en fazla 3.000 Satoshi kazanıyorsunuz !!!! 


      Reklam verebilmeniz için minumum 1000 satoshiniz olması gerekiyor iki günde 500 satoshi alarak Referans çekmek istediğiniz siteye veya kendi Web sitenize 24 saat boyunca aktif olarak trafik çekeceksiniz. Reklamınız 1 gün boyunca Dünyanın birçok ülkesinde görünür olacaktır ve kendi Web sitenize veya Referans çekmek istediğiniz siteye en az 200 organik trafik çekecektir . Eğer Reklamınız dikkat çeken bir reklam olursa daha çok kişi geliyor! 

İsterseniz Mellowads sitesinde hesabınıza Bitcoin göndererek hem reklam tıklanma sayısını hemde görünür olarak kalacağı süreyi uzatabilirsiniz. 

Reklamın görünür olacağı süreler:
1 gün, 3 gün, 7 gün, 14 gün, 30 gündür.
Reklam ücreti sizin için en az 0.00001 Bitcoindir ve buda 1 TL' ye tekabül ediyor. 1 liraya, 1 gün boyunca 250 milyon gösterimi olan sitelerin arasında reklamlarınız afiş veya pop-under olarak görünecek ve organik trafik çekeceksiniz.

Mellowads dünyada yüzbinlerce kullanıcısı bulunan en popüler reklam ağlarından biridir.
Dünyanın bütün kıt'alarından yayınladığınız reklama tıklamalar olacaktır. Web sitenizin veya Referans çekmek istediğiniz Web sitesinin linkini link kısaltma servislerini kullanarak da kısaltıp reklamınızın URL bölümüne yapıştırarak yayınlayabilirsiniz. Mellowads bu konuda hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. 

      Yalnız şunu söylemem gerek sitede Reklam Bannerı veya Pop-under yaparken İngilizce yapmalısınız. Tecrübemle diyorum ki: Türkçe karakterli yapılan Reklamlara tıklanma oranı çok az! Reklam ifadeleriniz İngilizce olmalı bunun içinde bu site daha çok Yabancı dillerde yayın yapabilen Para kazandırma siteleri için oldukça etkilidir. 

     40 veya 50 Karakterli İngilizce Reklam metni için Para kazandırma sitelerinin reklamlarında kullandıkları Reklam metinlerini kullanabilirsiniz! Google Chrome otomatik çevirisi size bu konuda  fikir vermek, beyninizde reklam metni fırtınaları estirmek(!) açısından oldukça yeterli olacaktır. 
Hepinize çokça referanslar diliyorum!

Üye olmak için lütfen tıklayın http://mellowads.com

Yorumlar